Gosta Knjižnih POPslastic 2018 na Dolenjskem knjižnem sejmu

Nina Kožar in Jože Robežnik

Nina Kožar | svetovalka za digitalno komuniciranje

Jože Robežnik | TV voditelj in video producent

S svetovalko za digitalno komuniciranje in pobudnico gibanja Knjigobežnice Nino Kožar ter TV voditeljem in video producentom Jožetom Robežnikom bomo poklepetali o promociji branja,
knjige in ustvarjalnosti med mladimi ter vlogi družbenih omrežij in influencer marketinga.

Sreda, 30. maj 2018, ob 12. uri | Dolenjski knjižni sejem, Galerija Krka, Novo mesto

Nina Kožar je pobudnica gibanja Knjigobežnice, ki je počasi, a vztrajno, osvojilo slovenski prostor in med Slovenci spodbuja menjavo knjig, deli navdušenje nad branjem in širi zavest o pomembnosti le-tega. V Knjigarni Konzorcij vsak zadnji četrtek v mesecu na Knjižnih pobegih z Nino vodi pogovore o knjigah. Poklicno se Nina ukvarja z načrtovanjem spletnega komuniciranja in pripravlja vsebine za nastope na spletu. Med drugim skrbi za spletno komuniciranje novomeške glasbene skupine Dan D, ki je tudi med zagovorniki naše knjižnice.

Jože Robežnik je širši javnosti najbolj znan kot voditelj nedeljske televizijske oddaje Vikend paket, pred tem pa je bil voditelj kviza Taxi in sovoditelj v 3. sezoni šova Slovenija ima talent. Z delom na televiziji je pričel pred več kot petnajstimi leti kot pisec skečev in voditelj, kasneje pa nadaljeval pot v resnih poslovnih vodah. V svojem podjetju se ukvarja s produkcijo video vsebin, pisanjem scenarijev in igranjem. Navdušuje ga sodobna tehnologija in že več kot deset let pripravlja vloge na kanalu Youtube. V zadnjem času lahko sledite njegovim zabavnim vlogom Stvar.