Arhiv Knjižnih popslastic

Knjižne POPslastice 2011

Knjižne POPslastice 2011

V prvih Knjižnih POPslasticah smo s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre, filma, glasbe in športa mladostnikom ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostili smo Andreja Blatnika, Pavleta Ravnohriba, Klemna Dvornika, Andreja Rozmanoa Rozo, Simona Petrova, in Tomislava Jovanoviča - Tokca.

Knjižne POPslastice 2011

Knjižne POPslastice 2012

Knjižne POPslastice 2012

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre in televizije, glasbe, slikarstva ali fotografije približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2012 so bili Borut Peterlin, N'toko, Nejc Gazvoda, Nejc Smodiš, Boštjan Gorenc - Pižama in Jonas Žnidaršič.

Knjižne POPslastice 2012

Knjižne POPslastice 2013

Knjižne POPslastice 2013

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre in televizije, glasbe, slikarstva ali fotografije približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2013 so bili Janjo Vidmar, Žiga Virc, Tone Kregar, Arne Hodalič, Goran Vojnović in Lado Bizovičar.

Knjižne POPslastice 2013

Knjižne POPslastice 2014

Knjižne POPslastice 2014

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre in televizije, glasbe, slikarstva ali fotografije približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2014 so bili Matjaž Smodiš, Andrej Blatnik, Tadej Toš, Boštjan Videmšek, Izar Lunaček in Rok Terkaj - Trkaj.

Knjižne POPslastice 2014

Knjižne POPslastice 2016

Knjižne POPslastice 2016

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre in televizije, glasbe, slikarstva ali fotografije približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2016 so bili dr. Samo Rugelj, Ana Maria Mitić, Ciril Horjak – dr. Horowitz, Gojmir Lešnjak – Gojc, Miha Šalehar, Tilen Artač, Jože Robežnik ter Tadej Toš in Dora Fišter Toš.

Knjižne POPslastice 2016

Knjižne POPslastice 2016

Knjižne POPslastice 2017

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja branja in pisanja, igre in televizije, glasbe, slikarstva ali fotografije približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2017 so bili Desa Muck, Rok Biček, Marko Bratuš, Perica Jerković ter Klemen Klemen.

Knjižne POPslastice 2017

Knjižne POPslastice 2016

Knjižne POPslastice 2018

V sklopu projekta smo mladostnikom s pomočjo gostov in vrhunskih strokovnjakov s področja ilustriranja, glasbe, literature, gledališča in digitalnega sveta približali kvalitetne in izvirne knjižne vsebine ter jim ponudili možnost branja, razpravljanja, srečanja in druženja z vrstniki podobnih interesov, z njihovimi vzorniki in znanimi osebami. Gostje Knjižnih POPslastic 2017 so bili Hana Stupica, Andrej Karoli, Tadej Golob, Nik Škrlec, Nina Kožar in Jože Robežnik.

Knjižne POPslastice 2018